Women travel

Travel Women is de specialist op het gebied van women travel. De leukste en grootste reisorganisatie voor lesbische vrouwen.

Verschillende soorten reizen

Je kunt bij ons verschillende soorten reizen boeken. Ben je sportief? Dan kun je bij ons terecht voor sportieve women travel zoals wandelen of fietsen in Spanje, zeilen in Kroatie, Kitesurfen in Zeeland of wintersporten of snowkiten in Oostenrijk. Gedurende het hele jaar kun je verschillende reizen bij ons boeken. Kijk op onze website voor het actuele programma. Hier vind je ook alle informatie over vertrekdata, prijzen, accommodaties en het programma. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Women travel

Activiteiten, excursies en feesten tijdens het International Women Festival

Naast sportieve reizen kun je ook bij ons terecht voor citytrips en rondreizen naar exotische bestemmingen zoals Zuid Afrika of Suriname. Wij staan echter bekend om onze reizen naar het Eressos International Women Festival op het Griekse eiland Lesbos. Travel Women zorgt niet alleen voor reis en verblijf maar organiseert ter plekke ook leuke activiteiten, excursies en feesten. Je kunt kiezen voor een 8-, 12-, of 15 daagse trip. Je verblijft in een kamer met ontbijt, studio of 2 kamer appartement. Natuurlijk zijn ook de vlucht en de transfer bij de prijs inbegrepen. Ook voor deze reizen vind je alle informatie op de website.

Wil je op de hoogte blijven van Travel Women? Volg dan onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelen en acties op het gebied van woman travel.

Ben je op zoek naar een ‘women travel’ kijk dan snel op de website van Travel Woman!

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Meer informatie over het boeken van een vakantie?