Reistips

Wat zijn de leukste plekken in Amerika voor een uitwisseling?

Het is voor velen een echte droom om voor een tijdje te gaan studeren in het buitenland. Een uitwisseling in Amerika is bij veel mensen geliefd. Veel uitwisselingsorganisatie bieden het ook aan om naar Amerika te gaan. YFU biedt het ook aan om een uitwisseling naar Amerika te nemen. Amerika is een groot land en heeft veel leuke plekken. Wij geven jou de tips, welke steden je zeker weten moet overwegen in Amerika!

Een uitwisseling nemen in Miami

Het is al een gave kans om in Amerika te mogen studeren. Veel uitwisselingsorganisatie bieden een hoop landen aan. Het kan zijn dat zij jou de keuze geven, dat je zelf mag kiezen waar jij jouw uitwisseling gaat plaatsvinden, maar het kan ook zijn dat zij het voor jou bepalen. Het is ook mogelijk om in Miami op uitwisseling te gaan. Miami is een relaxte stad, waar je super veel toffe dingen kan ontdekken. Je leert Miami pas echt kennen als je door de straten van Little Havana loopt. Je hoeft niet bang te zijn dat jij jezelf gaat vervelen in Miami. Genoeg bezienswaardigheden die te gaaf zijn om te ontdekken. 

Studeren in New York

New York kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Het is de grootste stad van de Verenigde Staten. Het heeft grote gebouwen en is een bijzondere plek. Een echte droom om naar toe te gaan. Hoe gaaf als je in New York kan gaan studeren? In Amerika hebben zij een heel anders schoolsysteem en leer je een hoop kennen. Tijdens je uitwisseling, kan je New York helemaal gaan ontdekken. Het is dan te gaaf om het 9/11 gebouw te bezoeken. Een bijzonder monument dat je niet kan overslaan. Daarnaast heeft New York nog meer gave plekken om te bezoeken. Central Park, het vrijheidsbeeld en het Empire State Building zijn ook onmisbare bezienswaardigheden wanneer je in New York bent. Een uitwisseling in New York zal een onvergetelijke ervaring zijn, waarin je veel leert. 

Jezelf ontwikkelen in San Francisco 

Wonen in San Francisco is heel prettig. Het is er minder druk, dan op de ander plekken die genoemd zijn in dit artikel. Je woont alsnog in een stad en kan ook nog steeds een hoop ontdekken. In San Francisco kan je jezelf makkelijker terug trekken. Er hangt een relaxte sfeert en het is alsnog allemaal om je ogen uit te kijken. In San Francisco kun je van alles. Je kan er heen gaan voor en uitwisseling om jezelf te ontwikkelen of om je taal te verbeteren, maar ook om daar een high school jaar te volgen. Travel active zorgt er ook voor dat dit een onvergetelijk avontuur is voor jou. Door hun wordt alles goed geregeld!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *