schiphol
Reistips

Vliegen vanaf Schiphol? Neem een taxi!

Schiphol is qua aantal reizigers veruit de populairste luchthaven van Nederland. Zo  verwerkte Schiphol vorig jaar meer dan 70 miljoen passagiers, zowel uit Nederland als daarbuiten. Hier zitten altijd veel overstappers tussen, maar voor de meeste Nederlanders markeert Schiphol de start van hun vliegreis. De grote vraag is vaak wat de beste manier is om naar Schiphol te reizen. Met de auto, de trein of toch maar de bus? Een ander handig alternatief, iets minder bekend, is de taxi. Ga je met de Schipholtaxi naar de luchthaven, dan levert dat veel voordelen op.

Waarom auto en trein niet handig zijn

De meeste Nederlanders gaan met de auto naar Schiphol. Echt heel voordelig is dit alleen niet. Er is wel genoeg plek om te parkeren rondom de luchthaven. Je hebt de officiële parkeerterreinen, maar ook nog allerlei andere aanbieders die vaak iets verder van de luchthaven gelegen zijn. Maar waar je ook parkeert, het is bepaald niet goedkoop. Daarnaast hebben veel aanbieders een slechte reputatie.

Het voordeel van de trein is dat Schiphol er makkelijk mee te bereiken is. De trein stopt namelijk recht onder de vertrekhal van het vliegveld. Ook gaan er dagelijks heel veel treinen naar Schiphol toe. Maar reizen met de trein naar Schiphol is ook een heel gedoe. Het zeulen met grote tassen en koffers door een te krappe trein kan veel stress opleveren. En als je met het hele gezin reist is het ook bepaald niet gratis. Al deze nadelen gelden natuurlijk ook voor de bus.

Kies voor de Schipholtaxi

De Schipholtaxi is daarentegen echt een uitkomst. Deze komt je bij je thuis ophalen en levert je voor de vertrekhal af. De rit zelf is heerlijk comfortabel. En bovendien bespaar je tot wel 70% ten op zichte van de reguliere taxi’s rondom Schiphol. Kijk dus gauw eens op goedkoopnaarschiphol.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *