Reistips

Reizen met alles erop en eraan

Wie zegt dat reizen niet samengaat met luxe? Het is toch heerlijk om na een lange dag wandelen in de bergen een duik te nemen in een zwembad. En dan daarna met de voetjes omhoog te zitten, bij voorkeur met een knisperend haardvuur op de achtergrond. De beste plek om van dit alles te genieten is Italië!

Mooi en lekker

In Italië zijn namelijk prachtige bergen en glooiende heuvels met tal van wijngaarden. Ook vele olijfgaarden vormen een indrukwekkend onderdeel van het landschap. Lange wandelingen maken is hier heerlijk! En dit dit fenomenale landschap zorgt ook nog eens voor een groot deel van de beste lekkernijen die dit land te bieden heeft. Je kunt al wandelend langs verschillende wijngaarden gaan, maar het is natuurlijk ook mogelijk om tussendoor een wijnproeverij te doen. Of een welverdiende lunch te nuttigen bij een van de vele wijnhuizen. Als je het helemaal goed doet neem je nog een lekker flesje wijn mee.

Pure luxe

Waar neem je dat lekkere flesje wijn dan mee naartoe? Bij voorkeur naar een van de holiday rentals in Tuscany. Wanneer je hier eenmaal kennis mee hebt gemaakt, wil je niet meer anders! Er zijn verschillende luxe vakantiehuizen te huur in Italië, maar toscane is een regio apart. Ten eerste ligt het mooi centraal. Je zou voor een extra weekendje weg tijdens je vakantie, prima kunnen uitwijken naar het noorden of zuiden. Misschien is het ook wel door deze centrale ligging dat je er eigenlijk alles hebt. Zowel qua natuur, cultuur als architectuur. En dan komt het culinaire gedeelte er ook nog bij… In toscane is Italië op zijn mooist!

Om terug te komen op de accommodaties voor je verblijf, waar je dat flesje wijn mee naartoe neemt, die bevestigen de pracht en praal van het land en deze regio. De verschillende huizen die je er kunt huren zijn voorzien van alle gemakken. Je kunt je hullen in pure luxe. Ook als het gaat om het interieur. Hier is aan elk detail gedacht. Heerlijk om te vertoeven met je partner, maar ook perfect voor een toptijd met familie of vrienden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *