Lesbian travel

Voor lesbian travel kun je terecht bij Travel Women. Voor lesbische vrouwen is een vakantie boeken wat minder makkelijk van voor heterovrouwen. Waar kun je veilig heen, welke plekken zijn gay-friendly en welke plekken zijn kun je beter vermijden op je lesbian travel? Travel Women zorgt voor een onbezorgde en veilige vakantie. Leer andere mensen kennen en geniet van je vakantie vanuit de veiligheid van je groep.

Nieuwe contacten en een gezellige sfeer

Onze reizen worden geboekt door allerlei vrouwen. Verschillende leeftijden, verschillende achtergronden en verschillende interesses. De gemene deler is dat iedereen op vrouwen valt. En dat zorgt direct voor verbinding en begrip. Leuke nieuwe contacten en een gezellige sfeer. Of je nu een citytrip boekt of meegaat op kitesurfkamp in Zeeland, het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Lesbian travel

International Women Festival

Elk jaar wordt in Skala Eressos, op Lesbos, het internationale Women Festival gehouden. Travel Women organiseert al jaren verschillende reizen naar dit evenement. Je kunt kiezen uit een 8-. 12- of 15-daagse reis naar dit evenement. Honderden lesbische en biseksuele vrouwen komen uit alle windstreken naar dit evenement om te genieten van muziek, theater, dans, zon, zee, strand en lekker eten en drinken. Niet alleen door de organisatie van het festival maar ook door Travel Women zelf worden gedurende het festival allerlei activiteiten, workshops, excursies en feesten georganiseerd.

Interesse?

Heb je interesse in een van onze reizen of wil je met ons meer naar het International Woman Festival op Lesbos? Neem dan contact met ons op om je aan te melden. Op de website vindt je alle praktische informatie en onze contactgegevens. Ook voor vragen kun je altijd terecht bij Travel Women, de specialist op het gebied van lesbian travel.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Meer informatie over het boeken van een vakantie?