Festival Lesbos

Elk jaar organiseert Woman Travel reizen naar het International Womens Festival op Lesbos. Tijdens dit festival komen honderden lesbische en biseksuele vrouwen naar het Griekse Eiland om feest te vieren. Tijdens dit festival kan iedereen zichzelf zijn. Niemand wordt raar aangekeken en je kunt zonder commentaar hand in hand lopen of zoenen in het openbaar met je vriendin. Leer nieuwe mensen kennen. Wat je leeftijd of achtergrond ook is, de gemene deler, de vrouwenliefde, zorgt voor verbinding.

Festival Lesbos

Beleef een geweldige tijd in Skala Erossos

Twee keer per jaar staat het dorp Skala Erossos volledig op zijn kop wanneer hordes vrouwen hier een geweldige vakantie beleven tijdens dit festival op Lesbos. En jij kunt daar bij zijn!

Je kunt kiezen voor een 8-, 12-, of 15 daagse trip. Je verblijft in een kamer met ontbijt, studio of 2 kamer appartement. Natuurlijk zijn ook de vlucht en de transfer bij de prijs inbegrepen. Elke dag, zowel overdag als ‘s avonds worden leuke activiteiten organiseert. Sportief, interessant of feestelijk maar leuk is het zeker. Ook Travel Woman organiseert leuke activiteiten om elkaar beter te leren kennen. Je kunt je ter plekke inschrijven voor excursies, workshops en scootertrips.

Kijk op onze website voor de meest actuele informaties over de vakanties naar het International Womens Festival op Lesbos.

Vakanties op maat

Wil je wel op vakantie met je geliefde, met je gezin of met een groep vriendinnen en vindt je op onze website niets dat past bij jouw wensen? Dan kunnen wij ook een vakantie op maat voor je samenstellen. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens op de website.

Meer informatie over het boeken van een vakantie?

Meer informatie over het boeken van een vakantie?