Reisverhalen

Een mini vibrator kopen in de sexshop!

Wil je graag een mini vibrator kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Een mini vibrator is een seksspeeltje dat je kan gebruiken bij je thuis maar ook op hotel, tijdens logeerpartijtjes, op het werk tijdens de lunchpauze, in de auto of onderweg. 

 

Je kan het zo gek niet bedenken, want een mini vibrator kan je werkelijk overal gebruiken!

 

Dankzij het kleine formaat kan je hem makkelijk en onopvallend meenemen. Je kan hem veilig wegbergen en je hebt hem altijd bij de hand. Op die manier kan je altijd kleine momentjes van genot inbouwen in je dagelijkse routine.

 

Wat is een mini vibrator?

 

Een mini vibrator is een seksspeeltje voor een vrouw. Je kan hem ook gebruiken samen met je partner. Een vibrator wordt gebruikt om de clitoris te stimuleren. Je kan de vibrator gebruiken tijdens het voorspel, maar ook tijdens het vrijen. Je kan op deze manier je clitoris stimuleren terwijl er penetratie plaatsvindt. Je kan de vibrator ook gebruiken om jezelf te penetreren als je alleen bent. 

 

Heb je nog nooit met een vibrator gewerkt, dan is het een goed idee om een mini vibrator te kopen. Het is het ideale seksspeeltje voor de vrouw die voor de eerste keer zichzelf gaat verwennen met een vibrator.

 

Hoe werkt een mini vibrator?

 

Een mini vibrator is niet zo erg moeilijk te gebruiken. Op het kleine toestel staat een drukknop waarmee je de vibrator aanzet. Soms heb je ook een draaiknop, waarmee je hem kan aanzetten. Een mini vibrator is handig in gebruik. Je hoeft er niet veel kennis voor te hebben. 

 

Er zijn meestal verschillende trilstanden terug te vinden op een vibrator. Wil je optimaal genieten dan is het aan te raden dat je even uitzoekt welke standen jij het leukst vindt. 

 

Neem hiervoor de tijd en zorg er altijd voor dat je ontspannen bent, als je de mini vibrator gebruikt. Een seksspeeltje dat je koopt om jezelf te verwennen, dat test je in alle rust even uit.

 

Een mini vibrator kopen! Doen of niet?

 

Een vibrator kopen is altijd een goed idee. Je kan hem verkrijgen in verschillende vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. Er is erg veel keuze en je kan rustig uitkijken naar een mini vibrator die aan al je wensen voldoet. De mini vibrator is niet alleen klein maar ook erg licht. Hierdoor kan je hem onopvallend overal mee naartoe nemen.Deze seksspeeltjes zijn gemiddeld tussen de 8 en 13 centimeter groot. 

 

Deze mini versies zijn niet zo heel erg duur en je kan ze vaak al vinden voor een klein prijsje van tien euro en oplopend. Je koopt hem erg makkelijk en anoniem in een goede sexshop.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *