Reisbenodigdheden

Dames sneakers

Als vrouw zijnde heb je natuurlijk liefde voor al je schoenen in je schoenencollectie, maar voor een paar mooie sneakers hebben we toch stiekem wel een kleine zwak. Je vind altijd wel een plekje in je schoenenkast voor nog een paar, ondanks het aantal lege schoenendozen die nu al bij het oud papier staan. De zomer staat voor dus dat betekend tijd voor een fris nieuw paar sneakers! Felle colorful sneakers zijn enorm trending komend seizoen, net zoals sneakers met technische eigenschappen. Ze lijken op simpele hardloopschoenen maar toch net even iets anders! Ook sneakers in hoge modellen zijn aankomende zomer weer helemaal terug. Deze basketbal geïnspireerde schoen zal nooit echt verdwijnen en komt steeds weer opnieuw terug. Hiernaast zal natuurlijk een goed paar witte damessneakers je eeuwige favoriet blijven. Tijd om te experimenten met de nieuwste en meest trendy modellen van Sacha!

Colorblock

Outfits die passend zijn bij het seizoen zijn het meest makkelijk. In de winter draag je tijdens de donkere dagen voornamelijk zwart en als het buiten weer iets warmer wordt is het tijd voor witte en neutrale kleurtjes. Maar, deze zomer gaan we het bij Sacha even helemaal anders doen. We hebben kleur nodig! Of jij nu een paarse Sacha tas in je outfit toevoegt of een paar knalgele oorbellen, een kleine hint aan kleur is altijd welkom. Deze zomer doen we er nog een schepje bovenop – om te beginnen met onze voeten. Colorblock sneakers hebben onze Instagram-feeds overspoeld en worden deze zomer helemaal hot. Dankzij het contrast van pastelkleuren en felle neonkleuren trekken colorful sneakers meteen de aandacht bij fashionista’s. Voor colorful sneakers moet je in ieder geval zeker bij Sacha zijn!

Hoge sneakers

Hoge sneakers zijn de perfecte schoenen om een effortless en relaxte look te creëren. Vooral in combinatie met een ton-sur-ton outfit. De halfhoge groene sneakers met metallic en paarse details zijn zeker favoriet. Deze sneakers hebben de perfecte combinatie van verschillende kleuren en materialen. De mooie groene kleur is afgewerkt met paarse en metallic gouden details. Natuurlijk heeft Sacha nog veel meer hoge sneakers in de collectie. Neem snel een kijkje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *