Reisbenodigdheden

4 seizoenen lang kamperen met een wintervaste voortent

Ben jij nou ook een echte kampeerder? Laat jij je nooit kennen door het weer om toch te gaan kamperen in je eigen stacaravan? Maak je ook 4-seizoenen lang gebruik van een stacaravan op een vaste standplaats? Dan heb je er vast aan gedacht om een voortent te plaatsen voor je caravan. Maar welke voortent is nou goed voor jou als doorgewinterde kampeerder? Een wintervaste voortent is de oplossing voor jou. Waarom? Dat lichten we verder toe in deze blog en daarin bespreken we ook alle voordelen van een wintervaste voortent.

4 seizoenen voortent

Steeds meer campings bieden de mogelijkheid om caravan en voortent permanent te laten staan. Het traditionele kampeerseizoen kan zo enkele maanden verlengd, de herfstvakantie kan worden doorgebracht op de camping en ook de kerstvakantie en de jaarwisseling behoren tot de mogelijkheden. Zo kan jij optimaal genieten van jouw stacaravan met voortent.

Lang niet alle voortenten zijn geschikt om het hele jaar te laten staan. Veel tenten kunnen niet tegen zware stormen, nu kan je natuurlijk voor een storm gewoon de tent opruimen. Maar wat als je een keer niet bij je stacaravan bent? Het is daarnaast ook niet fijn om telkens een voortent op te zetten en af te breken. De oplossing hiervoor is een wintervaste voortent, deze 4 seizoenstenten kunnen zoals je uit de naam kan leiden 4 seizoenen lang blijven staan.

Voor- en nadelen wintervaste voortent

Omdat je een wintervaste voortent 4 seizoenen kan laten staan hoef je deze tent samen met de inrichting niet af te breken. Meeste wintervaste voortenten zijn standaard voorzien van een duurzaam PVC tent dak. Door de toepassing van deze duurzame PVC polyestercoating in dak en zijwanden maakt dat deze voortenten uitermate geschikt zijn voor de natte herfst- en wintermaanden. Wat wel een nadeel is dat de wintervaste tenten geen garantie biedt voor extreme weersomstandigheden en sneeuwval, maar je mag van deze voortenten wel verwachten dat ze onder redelijke omstandigheden herfststormen en sneeuw zullen doorstaan. Vanzelfsprekend is het wel essentieel dat de voortent op de juiste en correcte wijze is opgezet en afgespannen.

Op zoek naar een wintervaste voortent

Denk jij er nou ook over na om een wintervaste voortent te kopen omdat je in de winter wilt gaan kamperen? Of is jouw huidige wintervaste voortent aan vervanging toe? Bekijk dan eens het assortiment van Brand Voortenten. Zij hebben een groot aanbod aan wintervaste voortenten van hoogstaande kwaliteit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *